logo

Večer pjesme i smijeha u Gradskoj knjižnici

U četvrtak 30. kolovoza Gradska knjižnica Bakar bila je mjesto u kojem se mnoštvo okupljenih mještana moglo dobro zabaviti i uz red pjesme, red šale na najbolji mogući način ispuniti si pretposljednju večer kolovoza.

Objavljeno: 4. rujan 2012.g.

Razlog tomu bili su Nenad Ban, zatim kontrabasist Andrej Rogić, gitarist Mensur Puhovac te harmonikaš Mladen Lenac koji su u Knjižnici promovirali spot za pjesmu bakarskoga barda, pokojnog Nikole Luzera, koji je ujedno i djed moderatora večeri, Nikole Petkovića. Ribar i tunera naziv je pjesme koja je izvorno zvana Ribar na tuneri te je tim povodom Nenad Ban oduševio mnogobrojnupubliku ispričavši niz veselih trenutaka iz svoga druženja s pjesnikom Luzerom. Prikazivanjem isječaka iz filma o Nikoli Luzeru kojemu je ujedno i scenarist, Nikola Petković je najavio obilježavanje 100. obljetnice rođenja našega velikog pjesnika u prosincu čemu se veselimo i što što nestrpljivo očekujemo.

Radno vrijeme

Posjetite nas prema rasporedu. Vrijedno osoblje Vas očekuje.
ponedjeljak, četvrtak: 15-19 sati
utorak, srijeda, petak: 9-13 sati
 bez radnih subota

Online katalog

Pretražite bogatu knjižnu građu naše knjižnice.
Knjiga: 23 017 svezaka
Multimedija: 2127 jedinica
 Korisnici: 1910 članova

Kako do nas?

Potražite nas u centru Bakra, između upravne zgrade i pošte na adresi Primorje 45/A. Za detaljan prikaz lokacije kliknite ovdje.

Kontakt

Adresa: Primorje 45/A, 51 222 Bakar
Ravnateljica: Dolores Paro-Mikeli
E-mail: knjiznica@gkbakar.hr    
Telefon: 051 / 761 - 263
Fax: 051 / 761 - 527