logo

Krešimir Mišak za Valentinovo

Gradska knjižnica je svojim posjetiteljima za Valentinovo darovala susret s vrlo traženim autorom u Knjižnici. Predstavivši svoje tri knjige, a u nas i njegove najčitanije, Sretan vam kraj svijeta…kakvog ste poznavali, Putovati kroz vrijeme? Zašto ne! i Sve piše u novinama (…a ponešto i ne), autor je zainteresirao mnogobrojnu publiku - Bakrane i stanovnike mnogih okolnih mjesta i gradova.

Objavljeno: 18. veljača 2013.g.

Zanimljiv i kao hrvatski novinar te rock glazbenik , a nadasve popularan voditelj i urednik HRT-ove emisije Na rubu znanosti, pružio je publici cjelovit doživljaj i neposredan kontakt. Dojmljiv po svojoj  jednostavnosti i neformalnosti, originalan u stavovima i kontaktima s publikom, ispunio je knjižnični prostor dobrim vibracijama. Zadivljujuća je i njegova energija u izlaganju, u odgovorima na pitanja posjetitelja, u neobveznom druženju s publikom prilikom potpisivanja knjiga kao i na „pauzi“ ispred Knjižnice u okruženju mlađih znatiželjnika. Do sljedeće prigode, popularni autor zaključuje: Ovaj susret će mi stvarno ostati u lijepom sjećanju, najviše zbog spontanosti ljudi.

Radno vrijeme

Posjetite nas prema rasporedu. Vrijedno osoblje Vas očekuje.
ponedjeljak, četvrtak: 14-19 sati
utorak, srijeda, petak: 9-14 sati
subota (2. i 4. u mjesecu): 9-13 sati

Online katalog

Pretražite bogatu knjižnu građu naše knjižnice.
Knjiga: 23 017 svezaka
Multimedija: 2127 jedinica
 Korisnici: 1910 članova

Kako do nas?

Potražite nas u centru Bakra, između upravne zgrade i pošte na adresi Primorje 45/A. Za detaljan prikaz lokacije kliknite ovdje.

Kontakt

Adresa: Primorje 45/A, 51 222 Bakar
Ravnateljica: Dolores Paro-Mikeli
E-mail: knjiznica@gkbakar.hr    
Telefon: 051 / 761 - 263
Fax: 051 / 761 - 527